Digitaalisen liiketoiminnan tukena alusta exittiin

On yrityksesi sitten vasta aloittamassa verkkoliiketoimintaansa, hakemassa kannattavuutta, kiihdyttämässä, tai exittiä etsimässä, voit saada minusta kumppanin jolle jokainen näistä liiketoiminnan vaiheista on jo tuttu.

Optimointi ja analyysit

Sivuston toiminnan ja konversiopolun optimointi, pullonkaulojen tunnistaminen ja A/B-testaus. Takana on satoja A/B testejä ja optimointitoimenpiteitä, joilla pala palalta jokaisella rakentuu paremmin myyvä ja toimiva sivustokokonaisuus.

Prosessien kehitys

On kyse myynnistä, markkinoinnista, ostamisesta tai pakkauksesta, toiminta eli prosessi voidaan jakaa paloihin, tunnistaa mitkä maksavat tai ovat työläitä, ja kasata prosessi uudestaan tehokkaampana. Toiminnasta vapautuu aikaa tai rahaa, joka voidaan käyttää tuottavammin.

Hinnoittelu ja tuloksen muodostus

Paljonko kannattaa ostaa kerralla, mitä varastointi maksaa, milloin markkinoinnissa saavutetaan saturaatio, mitä muut maksavat jostain palvelusta? Tulos muodostuu sadoista osatekijöistä ennemmin euro kuin tonni kerrallaan. Oleellista on tunnistaa ja huomata matalalla roikkuvat hedelmät aivan ensimmäisenä, ja jatkaa pitkäjänteistä työtä talouden johtamisessa joka päivä.

Advisory -kumppanuus

Päivässä ei saada ihmemuutosta, vaan strateginen kumppanuus rakentuu kuukausien ja vuosien varrella. Voin toimia kumppanina joka ymmärtää paitsi tekniikan ja datan, myös talouden tuloksenmuodostuksen.

Koulutus

Jos etsit motivoivaa koulutusta tai puhujaa tapahtumaan tai työporukalle, voin pitää koulutuksen joko perusteista tai mennä syvemmälle asiaan.

Sisällön tuotanto

Sisällöntuotanto eli copywriting pienessä tai isossa mittakaavassa onnistuu sekä suomeksi että englanniksi. Toimin myös kääntäjänä suomen ja englanninkielillä, ja taidan HTML-ja bbcode muotoilut niin tuoteselosteissa kuin täysissä sivuissa.