Willem – yrittäjä rinnallasi

Olen harjoittanut verkkoliiketoimintaa yli 16 vuotta, ja kehittänyt mm. race.fi -verkkokaupan miljoonan liikevaihtoon alusta exittiin.

Liiketoimintakaupan jälkeen pyrkimykseni on auttaa muita yrityksiä ja yhteistöjä sivustojen ja liiketoiminnan kehittämisessä, analytiikassa sekä prosessien kehittämisessä. Ei siksi että olisin harras hyväntekijä, vaan siksi että olen näissä ihan hyvä ja uskon voivani tuottaa Sinulle aitoa arvoa.

Missioni on olla strateginen kumppani liiketoiminnan talouden, brändin ja muutoksen johtamisessa, hakea kanssasi kannattavuutta ja luoda skenaarioita, sekä testata ja optimoida konversiota dataan perustuen. Tuotan myös sisältöä.

Olen siis verkkokauppakonsultti.

16 vuoden kokemuksen aikana olen nähnyt yrittäjän silmin kehityksen alun toiminimestä, itse tehdystä kirjanpidosta ja yhden pahvilaatikon varastosta miljoonan liikevaihtoon, työnantajuuteen ja lopulta onnistuneeseen liiketoimintakauppaan.

Matkalle on mahtunut tuhat virhettä ja erehdystä, mutta vähintään tuplasti myös onnistumisia ja ilon hetkiä. On rekrytty huipputyyppejä, epäonnistuttu, ja jouduttu irtisanomaankin. On tullut hyviä tuloksia, ja toisaalta takkiinkin. Satoja A/B testejä ja satoja tuhansia rivejä PHP-koodia. Pitkiä öitä tuloslaskelman ja yksikkökustannusten parissa, ja tuhdisti skenaarioita excelissä.

Tämä kaikki on kokemusta jota kertyy jokaiselle yrittäjälle vääjäämättä. Leikkisästi voisi sanoa että myyn käytettyjä virheitä, jotta Sinun ei tarvitse toistaa niitä, vaan voit onnistua kerrasta.